Templates opslaan

Gerelateerde help video's
Opslaan meerdere templates en het platform

U kunt meerdere templates opslaan zodat u deze templates snel kunt verwisselen. U kunt ook uw analyses opslaan via "Bestand" > "Opslaan"

We adviseren u om gebruik te maken van templates om de layout van uw platform en bijbehorende opties op te slaan. U kunt meerdere verschillende templates maken als u meerdere layouts wilt gebruiken.

De volgende elementen worden opgeslagen in templates:

• grootte en positie van vensters (grafieken, orderboeken, lijsten...)
  • getoonde indicatoren en hun eigenschappen
  • getoonde kolommen in lijsten
  • de meeste platform instellingen (sommige instellingen zijn van toepassing op alle templates, meer hieronder aan het einde van deze sectie)

Als u een nieuwe template wilt opslaan, klik dan in het HoofdMenu op "Templates" en klik op "Opslaan / Verwijderen". Een klein venster opent waarin u een nieuwe naam kunt invoeren, bijv "Tick by Tick View" en klik op "Opslaan"

Als een template is opgeslagen onder een eigen naam, kunt u deze altijd oproepen in de toekomst.

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.