Teken introductie

Deze sectie toont drie verschillende voorbeelden van het gebruik van de tekentoolbar. Kijk voor een compleet overzicht van de beschikbare tools in de sectie "Teken tools"

Lijnen tekenen

U kunt steun-, weerstand- en trendkanaal lijnen tekenen. Selecteer daarvoor de juiste tekentool in het Hoofdmenu, zie hieronder met groen gemarkeerd. Met een linkermuisklik zet u een 1e punt van de lijn vast. Beweeg de muiscursor en klik nog eens om het tweede punt van de lijn te bepalen. De lijn wordt automatisch getrokken.

Opmerkingen toevoegen

Opmerkingen kunnen aan de grafiek worden toegevoegd met het icoon. (hierboven met rood gemarkeerd)

Objecten wijzigen

Klik met rechts op een getekend object om deze te wijzigen of selecteer "Configureren" om de instellingen aan te passen. U kunt een object ook wijzigen met het blauw gemarkeerde icoon hierboven in het Hoofdmenu.

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.