Setup menu

Gerelateerde help video's
Letters & kleuren

De letters en kleuren in het platform zijn instelbaar via het HoofdMenu -> "Setup" > "Template instellingen".

Instellen tijdzones & handelsuren

Tijdzones en handelsuren zijn instelbaar via het HoofdMenu -> "Setup" -> "Platform instellingen" > "Tijdzones & Handelsuren". Tijdzones kunnen allen hetzelfde zijn voor alle grafieken of instelbaar per markt.

De instellingen menu's kunnen worden geopend via "Setup" in het HoofdMenu en kies 1 van de mogelijkheden:

Platform instellingen bevat instellingen van het algemene platform, van ProRealTrend, van Alert & geluid en van Tijdzones & Handelsuren. Platform instellingen zijn globaal en zijn altijd van toepassing ongeacht welke template u gebruikt.

Template instellingen bevat instellingen van de algemene template, Fonts, Kleur & Effecten en het HoofdMenu. Al deze instellingen kunnen verschillen in verschillende templates (bijvoorbeeld: In een template gebruikt u donkere kleuren met grotere letters en in een andere template gebruikt u lichte kleuren en kleinere letters).

U kunt gewijzigde template instellingen laten gelden voor al uw bestaande templates door onderaan het venster de optie "Toepassen op alle templates" aan te vinken.

Met het HoofdMenu instellingen venster kunt u het HoofdMenu volledig naar eigen wens inrichten met alle door u gewenste tools voor de toolbar:

Zodra u de gewenste tools heeft gekozen, kunt u ook de positie hiervan in de toolbar wijzigen door de linkermuisknop ingedrukt te houden op een tool en deze naar een nieuwe plaats te verslepen.

Trading instellingen bevat instellingen van de order interface, handmatig trading, Automatisch trading en statistieken en orderweergave. Deze instellingen zijn altijd van toepassing op alle templates.

Multi-venster multi-scherm bevat tools om u te helpen bij het inrichten van uw vensters door ze aan de huidige schermgrootte aan te passen of te verdelen over 1 of meerdere schermen. Het bevat ook een tool om alle vensters te minimaliseren naar de taakbalk (Ctrl + h)

DDE Data Export bevat de DDE data export functie. Voor meer informatie, bekijk de speciale DDE data export pagina.

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.