ProScreener is een krachtige tool voor aandelen en forex markten die een volledige markt scan uitvoert om fondsen te identificeren die voldoen aan uw zoekcriteria:

• In real-time, met tick-by-tick precisie
  • Voor meerdere ingevoerde condities (bijv: indicatoren, koers, candlestick patronen)
  • Voor unieke of meerdere tijdframes (bijv: 1 minuut en 1 uur)

ProScreener bevat een wizard die u helpt bij het maken van uw scans zonder dat u zelf 1 enkele regel code hoeft te programmeren.

Start een markt scan met ProScreener

U kunt ProScreener starten via "Tonen" in het HoofdMenu en daarna te klikken op "ProScreener". (of gebruik de sneltoets: CTRL+E).

In het ProScreener venster kunt u de markt scans starten of inzien die beschikbaar zijn in uw platform (voorgedefinieerde of eigen-gemaakte). Klik op het uitklapmenu en kies een scan vanuit de lijst: ProScreener toont u tot de 30 beste trading mogelijkheden die aan uw zoekcriteria voldoen.

In de resultatenlijst klikt u op een fonds om de grafiek te laden in de hoofdgrafiek of klikt u op het icoon om het fonds in een apart grafiekvenster te openen.

Om een markt scan te maken, klikt u op "ProScreener beheer" en daarna op "Nieuw". U heeft 2 programmeer modussen tot uw beschikking.

• De Wizard helpt u om condities in te stellen door eenvoudige selecteer-en-klik acties op de grafieken. Ga naar de Wizard sectie van deze handleiding voor meer informatie.
  • Met Programmeren kunt u zelf een nieuwe code programmeren of een bestaande code aanpassen. U heeft ook toegang tot het hoofd ProScreener venster waarin u de tijdframe, de te scannen markt en een beschrijving kunt instellen. Zie enkele programmeer voorbeelden.

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.