Import en export uw code

Gerelateerde help video's
Import-export van indicatoren, trading systemen en screeners

Codes van indicatoren, trading systemen en screeners kunt u extern delen met uw contacten via import-export.

U kunt uw eigen indicatoren, trading systemen en screeners importeren en exporteren.

Een indicator of trading systeem exporteren

Open eerst het Indicatoren & Trading systemen venster en plaats uw muiscursor op een trading systeem of eigen indicator (elke indicator die schuingedrukt is) en klik op "Export" om het te exporteren in een .itf bestand naar uw harde schijf.

U wordt gevraagd een beveiligingsniveau voor de code te bepalen:

• "Geen, code is volledig wijzigbaar" - er is geen beveiliging. De code is wijzigbaar na het importeren.
  • "Code niet wijzigbaar" - de code is onzichtbaar na het importeren (Opm: verborgen code is niet bruikbaar voor automatisch trading)
  • "Code niet wijzigbaar met unieke import" - de code is onzichtbaar en kan maar eenmalig geimporteerd worden (handig als u een code wilt zenden naar een andere gebruiker maar u niet wil dat deze het verder verspreid).

Een screener exporteren

Om een screener te exporteren: Open het ProScreener venster en selecteer de gewenste ProScreener en klik op "Export".

U heeft dezelfde keuzes voor de beveiliging van de code als voor indicatoren en trading systemen.

Importeren van een indicator, trading systeem of screener

Om een indicator, trading systeem of screener te importeren gaat u naar een van de hierboven getoonde vensters en klik op "Import". U kunt dan een .itf bestand op uw harde schijf selecteren en deze importeren in uw platform.

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.