Eigen lijsten

Gerelateerde help video's
Eigen lijsten

Hoe maakt en beheert u uw eigen lijsten. Met eigen lijsten kunt u voorkeurslijsten maken met fondsen van uw keuze.

Via de knop "Koerslijst beheer" kunt u eigen lijsten aanmaken, wijzigen of verwijderen

Een eigen lijst aanmaken

1. Klik op de knop "Nieuwe lijst"
  2. Geef de lijst een naam
  3. Klik "Fondsen toevoegen": via een uitgebreid zoeken venster kunt u een fonds zoeken op keywoord of via een markt. Selecteer alle fondsen die u wilt toevoegen en klik daarna op "OK"

Voorbeeld: Maak een lijst aan met fondsen uit een bepaald martksegment:

• Kies "Zoeken in markten" en selecteer de markt van uw keuze in het eerste uitklapmenu en kies daarna een deelsegment in het tweede uitklapmenu (hieronder geel gemarkeerd). De complete lijst met fondsen wordt getoond.
  • Om fondsen te selecteren klikt u 1 voor 1 op de fondsnamen. U kunt ook een groep fondsen selecteren: klik op het 1e fonds, houd de "SHIFT" toets ingedrukt en klik op het laatste fonds dat u wilt toevoegen.
  • Daarna klikt u op "OK" om de lijst te maken.
Lees meer over uitgebreid zoeken

Een eigen lijst wijzigen

U kunt een eigen lijst aanpassen via:

• Het "Koerslijst beheer" venster: Nadat u de lijst die u wilt wijzigen heeft geselecteerd, klikt u op "Toevoegen fondsen" en kies de fondsen die u wilt toevoegen; Om fondsen uit de lijst te verwijderen, selecteert u deze en klikt u op "Verwijder fondsen uit lijst".
  • Een lijst: klik met rechts op een gewenst fonds en kies "Toevoegen aan lijst" en kies de lijst waaraan u dit fonds wilt toevoegen. Kies "Verwijderen van lijst" en de lijst waar vanaf u het fonds wilt verwijderen. Dit toevoegen/verwijderen kan bijvoorbeeld handig zijn bij marktscans.
  • Een grafiek: Klik met rechts op een leeg gedeelte van de grafiek en kies "Toevoegen aan lijst" of "Verwijderen van lijst", zoals hieronder getoond.

Een eigen lijst verwijderen

1. Klik op "Koerslijst beheer"
  2. Selecteer de lijst die verwijderd moet worden in het uitklapmenu
  3. Klik op "Verwijderen lijst"

Trading kan u blootstellen aan risico op verlies groter dan uw stortingen en is alleen geschikt voor ervaren klanten die voldoende financiële middelen hebben om dergelijk risico te dragen. Geen enkele informatie op deze site is beleggingsadvies of een uitnodiging tot het kopen of verkopen van enig financieel instrument.